Grønt nivå fra mandag

Videregående er over på grønt nivå og alle elever kan møte på skolen samtidig. Vi gleder oss til å se dere alle sammen mandag 17. januar!

Hva betyr det for deg:

Du skal ikke møte på skolen hvis du er syk

Vask hender

Hold avstand hvis mulig

Håndvask: Når du kommer til skolen, før måltider/mathåndtering (inkl. påfyll av kaffe), etter toalettbesøk, ved synlig skitne hender, etter kontakt med kroppsvæsker (f.eks. etter å ha pusset nesen)

Hostehygiene: Har man ikke tørkepapir tilgjengelig, anbefales det å bruke albuekroken når en hoster eller nyser. Unngå å røre ved ansikt eller øynene

Klasserommet: Vanlig organisering av elevene i klasserommet.

Friminutt: Vanlig organisering av friminutt.

Ved skolestart og skoleslutt: Vanlig organisering

Kantine og fellesområder: Kantinen er åpen på vanlig måte, og elevene kan sitte i kantinen når de spiser. Unngå deling av mat og drikke

Hvis du tester positivt på Covid-19: Du må selv varsle dine nærkontakter. Den som er smittet har nå et større ansvar for å varsle sine nærkontakter! Har du vært på skolen så er klassen en av nærkontaktene. Gi beskjed til kontaktlærer eller avdelingsleder. Systemet rundt varsling av smitte vil bli endret. Dere vil ikke bli varslet på sms fra skolen når det er smitte i klassen. Hvis det må varsles så sendes varsel i visma.

Hvis du er nærkontakt til en bekreftet smittet (elev i samme klasse som deg): Du kan gå på skolen som normalt og er ikke i karantene.  Du skal være obs på symptomer de neste 10 dagene etter nærkontakt og ta en hurtigtest på dag 3 og dag 5 etter nærkontakt.

Les mer her: