Hjertelig velkommen tilbake

Her er reglene som gjelder når skolen starter opp igjen.

• Alle elever følger vanlig timeplan, men klassen din kan få tildelt et annet rom enn tidligere.
  • Du vil ha fellesfag på den avdelingen du har programfagene dine (Holt/Fiane)
  • Ta med et sitteunderlag i sekken, du vil kunne ha uteundervisning og spise lunsjen din ute eller ved pulten du hadde i 4 time!
  • Pauser/friminutt styres av faglærer – faglærer sjekker aktivitet i gang og velger tidspunkt for å sende ut sine elever.
  • Kantina på Holt og Tvedestrand vil være åpen, og elevene må handle i løpet av dagen. Det vil ikke være mulig for alle klasser å handle samtidig.
    • Kantinen er stengt for å sitte og oppholde seg i. Max 5 om gangen.
  • Bibliotek og andre fellesareal er stengt som oppholdsrom.
  • ALLE ELEVER MÅ VASKE STOL OG BORD DE FORLATER I LØPET AV SKOLEDAGEN OG VASKE DEN DE SETTER SEG PÅ I ET NYTT KLASSEROM – dette som en dobbeltsikring for eventuell smitte. Det står spryflasker med såpevann og tørkepapir i alle klasserom
  • Skolen oppfordrer alle elever til å gå, sykle eller få skyss via familien til og fra skolen. AKT vil ikke ha plass til alle, og vi vil kunne oppleve at elever blir frakjørt. Dette må vi kartlegge og melde til AKT slik at eventuelle ekstra busser settes opp.
  • Parkering i Tvedestrand er begrenset grunnet bygging og sprengning ved skolen. Elever som kjører til skolen er tidligere henvist til parkeringsplass ved Tjenna, ansatte vil parkere i plankedalen slik at det ikke er plass der.
  • Kroppsøving og idrettsfag vil gjennomføres ved at elevene må ta på egnede/løse klær denne dagen, men at aktiviteten er slik at det ikke skal være nødvendig med dusj og skifte etterpå.
  • Undervisningen vil nå bli gitt fysisk på skolen. De som velger å ikke komme på skolen risikerer å ikke få karakter hvis faglærer mangler karaktergrunnlag. Det vil ikke bli gitt egne tiltak med mindre skolen får legemelding på at eleven/hjemmet er i risikogruppen.
  • Hovedprinsippet er nå at det skal være 1 meters avstand og ellers de vanlige smittevernstiltakene.