Velkommen til skolestart!

OPPDATERT 17.08.

Velkommen til skolestart torsdag 19. august kl. 08:25. Her finner du oversikten over smittevernregler og hvor du skal møte opp når du kommer.

Skolen følger gjeldende smittevernregler og vi starter skoleåret på «grønt nivå», les gjerne gjeldende veileder om smittevern her

Tiltak på «grønt nivå»

• Hold deg hjemme om du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon
  • Ha god host- og håndhygiene.
  • Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)

Vi vet at svært mange ungdommer kan være smittet uten å ha symptomer på sykdom. Vi ber dere derfor om at alle har svært lav terskel for testing før skolestart.

Tvedestrand kommune tilbyr derfor hurtigtesting onsdag 18. august fra kl. 08:00 til 18:00, bestill time på telefon 94840822.

Skolen skal være et trygt sted å være for elever og ansatte. Vi ber innstendig om at elevene:

• Ikke klemmer, håndhilser eller har fysisk kontakt med andre enn familie eller kjæreste.
  • I kantina sitter elever i samme klasse sammen rundt bordene.
  • Både elever og ansatte holder avstand til hverandre der det er mulig.
  • Holder seg oppdatert på It’s learning og skolens hjemmeside/facebook side. Eventuelle endringer i smittevern vil publiseres der.

Oppmøtested

Tid Klasse Sted
08.25 Alle klasser i vg1 Kultursalen, Mjåvann
08.25 Alle klasser i vg2 Inne i trappa ved kantina
08.25 Alle klasser i vg3 Ute i trappa opp til biblioteket

Sjekk AKT-appen eller akt.no, og søk etter busstoppet Tvedestrand videregående skole for å finne ut hvilken buss du må ta for å komme fram i tide.

Vi gleder oss til å ønske velkommen til nye og gamle elever.