IKT og elev-PC

Trenger du hjelp med PCen din, eller har den sluttet å fungere? Fyll ut skadeskjema og kontakt IKT på telefon 47 34 00 30 for hjelp!

Lasse Hjeltnes Haugmoen er IKT-ansvarlig på skolen. Han hjelper deg med tekniske problemer i skolehverdagen.

Lasse har sitt hovedkontor på rom 2125 i enden av biblioteket i Tvedestrand, men kan også treffes på Holt. Har du problemer eller spørsmål vedrørende data, kan du ringe, sende e-post eller ta turen innom IKT-kontoret.

Husk å fylle ut serviceskjema hvis du leverer inn en PC med feil eller mangler, så vet IKT hva de skal fikse. Det kan også være lurt å lagre en kopi av alt skolearbeidet ditt i en sky i løpet av skoleåret, så er du sikret at ingenting går tapt om PCen må reformateres i reparasjon.

Kontakt IKT-avdelingen

Mobiltlf:  47 34 00 30

E-post: ikt@tvedestrand.vgs.no

Elev-PC