Gårdsbutikk

På gården vår på Holt tilbyr vi forskjellige selvproduserte varer gjennom året. Her kommer vi til å samle informasjon fortløpende om hva som er til salgs til enhver tid.

Klikk for stort bildeAll bestilling sendes per mail til Tvedestrands postmottak. Marker emnefeltet med "Gårdsbutikk" og spesifiser ønsket produkt og antall. Kjøp kan betales med Vipps eller man kan motta regning i posten, opplys om ønsket betalingsmetode i eposten.

For betaling med Vipps:

Velg det blå menyvalget "kjøp og betal" i appen. Søk så opp skolen med navn "Tvedestrand VGS" eller vippsnummer 533372. Skriv inn beløpet du skal betale for grønnsakene og trykk "send". Betaling er utført når man får en grønn bekreftelse på mobilen om at beløpet er sendt. Betalingen gjenomføres ved henting av grønnsaker, etter avtale.

 

Prisliste - våren 2020:

Salg Holt
Produkt Pris i kroner per stykk
Potet / settepotet 4 (per kg)
Verbena hybrida 8
Tomat 40
Coctail-tomat 40
Agurk 50
Stemor 4
Cosmos 10
Petunia 8
Tagetes 8
Lobelia 5
Mais 10
Salvie 8
Verbena bonariensis 10
Purre 5

 

Selvbetjening: Du plukker selv varene du ønsker å kjøpe, fyller ut plukkliste med priser som ligger på stedet og vippser over betaling eller krysser av for at skolen skal sende deg faktura (all info står på plukklista). 

 

Andre produkter:

  • Livdyr. Skolen selger i hovedsak alle livdyr til nortura og de som vil kjøpe av skolen gjør dette via nortura.
  • Kopplam selges til kroner 400 kr + mva hvis skolen har noen å selge.
  • Kåra værer selges ut fra priser satt fra "Norsk Sau og Geit" + oppnådd poengvurdering.
  • Rundballer til storfe selges så langt skolen har. Pris: fra 300 kr + mva - pris ut fra fôranalyser. Ta kontakt med Kjell Rune Haugland, tlf. 37196653.
  • Hestemøkk - Selvhenting under stallen. Skolen tilbyr ikke levering. Ta kontakt med skolen på 37196650 hvis du ikke er kjent hos oss.
     

Ting vi selger på Finn.no dukker opp etter hvert og loppemarked averteres her årlig. 

Til toppen