Skolebiblioteket på Tvedestrand videregående

Skolebiblioteket har mange ulike oppgaver, og byr på alt fra underholdning til hjelp med skoleoppgaver.

Elev studerer bøker på biblioteket. - Klikk for stort bilde Mona Hauglid

På skolebiblioteket kan du låne bøker, lydbøker, aviser og tidsskrift - både fysisk og digitalt. Vi har også en  liten samling av filmer og brettspill.

Det er grupperom og sittegrupper som kan brukes både til å studere eller slappe av.

Bibliotekaren kan hjelpe deg med å finne relevant litteratur og gode kilder både på biblioteket og på internett.

Vi kan også bestille bøker fra andre bibliotek via fjernlån.

Katalogen til skolebiblioteket

I katalogen til skolebiblioteket kan du søke og se hvilke bøker vi har på skolebiblioteket på Tvedestrand vgs. Du kan også reservere bøker hvis du logger inn med nasjonalt lånekort.

Bibliotekar

Vår bibliotekar heter Aslak Storaker og kan kontaktes på e-post: biblioteket@tvedestrand.vgs.no
eller på telefon 909 27 030.

Nyttige ressurser

Her har vi samlet lenker til internett-ressurser som kan være nyttige å bruke som kilder i forskjellige fag. Siden er under utarbeidelse. Ta gjerne kontakt med biblioteket hvis du trenger hjelp til å finne fram, eller finne andre kilder.