Vi gleder oss til å møte nye og gamle elever torsdag 18. august.

Alle klasser i vg1 møter opp i Kultursalen Mjåvann 08.20. Alle klasser i vg2 og vg3 møter opp inne i trappa ved kantina 08.20.

Alle bøker og kalkulatorer må leveres innen 1. juli, med mindre noe annet er avtalt med bibliotekar. Lærebøker som ikke er levert innen 1. juli, vil det bli sendt erstatningskrav på.

Skolen har internat og hybelbygg ved skolens avdeling på Holt. På Holt er det også tilbud om stallplass til elever som ønsker å ha med hest, og hundeplasser på hybelhuset.

Agder fylkeskommune tar i bruk Visma InSchool (VIS) som sitt skoleadministrative system fra skoleåret 2021/2022. VIS vil bli det viktigste systemet elever bruker i sin skolehverdag. Foresatte til elever under 18 år vil også få tilgang til VIS.

Av hensyn til personvern er skolen pliktig til å spørre deg, som elev i skolen, hvordan du stiller deg til publisering av bilder og video, tatt i skolesammenheng, på internett.