Tvedestrand kommune stiller med vaksineteam på skolen torsdag 9. september fra kl. 13:30 til 15:30 for massevaksinering av elever født i 2004 og 2005.

Årets leveranse av elev-pc er forsinket. Situasjonen er lik for alle videregående skoler i Agder og vi forventer å få pc-ene klare til utdeling i siste del av september.

Agder fylkeskommune tar i bruk Visma InSchool (VIS) som sitt skoleadministrative system fra skoleåret 2021/2022. VIS vil bli det viktigste systemet elever bruker i sin skolehverdag. Foresatte til elever under 18 år vil også få tilgang til VIS.

I disse dager sender vi ut velkomstbrev med viktig informasjon om skolestart til alle skolens nye elever, til den e-postadressen du har oppgitt da du søkte om plass hos oss.

OPPDATERT 17.08.

Velkommen til skolestart torsdag 19. august kl. 08:25. Her finner du oversikten over smittevernregler og hvor du skal møte opp når du kommer.

På grunn av dataproblemer utsetter vi innleveringsfristen for lærebøker til 31. august.

Vil du ha med hest eller hund på skolen? Skolestallen har plass til flere elevhester, og fra skoleåret 2021 åpner vi for inntil 8 plasser på hybelbygg hund.