Karantene Tvedestrand vgs

Oppdatert 10. april: - En elev som var på skolen onsdag 7. april er bekreftet smittet med Covid-19. Skolen har sendt beskjed til nærkontakter om å gå i karantene og teste seg.

Til sammen ble 20 elever og 2 lærere satt i karantene torsdag kveld. Det forklarer Turid Tveit, konstituert rektor ved Tvedestrand videregående skole.

Til sammen seks elever med Covid-19
- I tillegg til denne ene eleven, har vi fått melding om at vi har ytterligere fem elever som er bekreftet smittet. Ingen av disse har vært på skolen etter påske og har derfor ingen nærkontakter hos oss, avslutter Turid Tveit.

Alle som kjenner på symptomer bes om å teste seg.

Nærkontakter har fått beskjed

Kun en av elevene har vært på skolen etter påske og nærkontakter til denne fikk torsdag kveld beskjed om å gå i karantene og teste seg, forteller Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

Du kan lese mer om Korona-status ved de offentlige videregående skolene på Agder på fylkeskommunens hjemmeside her.