Hverdagslivstrening

Elevene på HT er tilknyttet programområdene for naturbruk, helse- og oppvekstfag og bygg- og anleggsteknikk. Det gjøres individuelle tilpasninger.

Klikk for stort bilde 

Elevene følger programfag innenfor de ulike programområdene. Det gjøres individuelle tilpasninger for den enkelte elev. I noen klasser legger vi mest vekt på hverdagslivstrening, i andre klasser mest vekt på arbeidslivstrening.

Alle som skal inn på HT har en søknadsfrist på 1. februar og må ha en sakkynding vurdering fra PPT. Vår avdeling på Holt er en av tre forsterkede skoler i fylket, og vår skole tar i all hovedsak imot elever fra østregionen av fylket.

Holt har fantastiske naturområder for alle våre elever. Vi har mulighet til å ha "klasserom" ute i naturen, på en tidligere husmannsplass eller i to fine gapahuker.

Fjøset står til vår disposisjon med sauer, kuer, griser og hester. Ridning på skolens hester er et populært tilbud for elevene på HT.

Ungdomsbedrift og utplassering i arbeidslivet er satsningsområder innenfor programfag/YFF. De fleste er ute i praksis i løpet av sitt tre årige skoleløp. Skolen ser det som viktig å trene på arbeidsoppgaver eller hverdagslivstrening som gjør elevene bedre istand til å håndtere det voksne liv.

 

Se presentasjon av den universelle utformingen ved skolen her:

 

Hvis du ønsker å vite mer, ta kontakt med avdelingsleder Linda Thorstein på

telefon 98425409

eller på e-post linda.thorstein@tvedestrand.vgs.no

Til toppen