Botilbudet

Skolen har internat og hybelbygg ved skolens avdeling på Holt. På Holt er det også tilbud om stallplass til elever som ønsker å ha med hest, og hundeplasser på hybelhuset. Her får du mer informasjon om botilbudet og stall- og hundeplass ved skolen og hvordan man søker.

Klikk for stort bildeInternatet på Holt Anne Margrethe Aanestad Hybelbygg

Skolen har 3 hybelbygg ved avdeling Holt. Hvert hybelbygg inneholder 8 enkeltrom (4 rom på hver side), 2 toaletter, 2 dusjer, felles stue/kjøkken, vaskerom og utebod. Alle rommene er fult møblert med gode rammemadrasser (90*200 cm), garderobeskap, vask & speil, pult og stol. Elevene er selv ansvarlig for renhold av sine rom og fellesrom.

Renholdsplanen kan leses her. (PDF, 120 kB)

Internat

Ved avdeling Holt har skolen et internat med 24 enkeltrom. Rommene er fult møblert på linje med hybelbyggene. Felles toalett og dusj på gangen i hver etasje. Elevene er ansvarlig for renhold av egne rom.

Renholdsplanen kan leses her. (PDF, 120 kB)

På internatet er det et trimrom, vaskeri og garderober til fjøs & stalltøy i kjelleren. I tillegg er det en stor peisestue med Te-kjøkken, flatskjerm TV, prosjektor m/skjem til filmkvelder, biljard og bordtennisbord.

Internatvakt

Ved avdeling Holt er internatvakten tilstede fra kl. 19:00-06:00 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.I helgen er internatvaktene tilstede fredag,lørdag og søndag fra kl. 20:00-06:00. Internatvakten har rom i 1. etasje på internatet.

Internatvakt Holt, tlf: 488 94 752

Husordensregler

Du finner husordensregelene som gjelder for hybelbygg og internat her. (PDF, 280 kB)

Hvordan søke

Du finner søknadsskjema om plass ved skolens botilbudet her. (PDF, 84 kB)

Skjema sendes skolens enten pr. mail eller i posten.

Borteboerstipend

Du kan ha rett til borteboerstipend på 4 709 kroner i måneden dersom du må bo borte fra foreldrene dine. Bor du for deg selv, kan du ha rett til et borteboerstipend på 4 709 kroner per måned. Borteboerstipendet er ikke behovsprøvd mot foreldreøkonomi, og kommer i tillegg til eventuelle andre lån og stipend du kan ha rett til.

Husleie

Ved avdeling Holt tilbyr skolen kost og losji. Husleien skoleåret 2021-2022 er kr. 4 700. Alle som får plass ved botilbudet får tilsendt to eksemplarer av en husleiekontrakt samt en faktura på depositum som må betales før innflytting.

Du kan lese husleiekontrakten her. (PDF, 106 kB)

Hva trenger du å ta med deg ved innflytting?

- ett eksemplar av husleiekontrakten ferdig signert

- kvittering på innbetalt depositum

- dyne, pute og sengetøy

Stallplass

Skolen tilbyr stallplass til elevhester.

Skolestallen har boksplass til 15 elevhester.

• Store paddocker og store, flotte beiter til elevhester i beitesesongen
  • Vaskespilt med varmt og kaldt vann
  • «Rytterstue med sofa» og klasserom til kurs og sosiale kvelder-
  • Låsbare utstyrsskap
  • Dekkentørk
  • Toalett

Treningsfasiliteter:

• Ridebane 30 x 55 med hindermatriell
  • Rundpaddock
  • Mange kilometer med flotte treningsveier og skogsstier

Stalleie: 2000 kr per mnd.

Inkluderer grovfôr og flis. Skolestallen er en dugnadsstall der elevene bytter på fôringer og helgevakter. Hjertelig velkommen skal du og din hest være!

Se boksplassavtalen her (PDF, 269 kB).

Hundeplass

Fra skoleåret 2021 åpner vi for inntil 8 plasser på hybelbygg hund. Elever på Vg2 naturbruk har førsterett på plass, deretter Vg3 elever. Skolen er i gang å bygge en egen dagkennel som skal brukes i undervisning. Her vil det også være en egen «spa-avdeling».

For hundeplass er depositum for skoleåret 2021/2022 1500 kroner og tilbakebetales ved årets slutt, eller ved opphør av leieavtalen så fremt det ikke er skader utover normal slitasje. Depositum for elevens hybel kommer i tillegg. Leie av plass til hund på hybelbygg for skoleåret 2021/2022 er 100 kr og faktureres sammen med husleien. Leietaker er selv ansvarlig for å holde fôr, hundebur og andre driftsmidler til hunden.

Se hundeplassavtalen her. (PDF, 19 kB)

For å søke om stallplass og hundeplass, send søknaden på e-post her.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med avdelingsleder Kjell Rune Haugland på

telefon 37 19 66 53 / 91361624 eller på e-post her.

Skolestart 2021

Innflytting ved skolestart er torsdag 19. august mellom kl. 17:00-20:00.

Ved lang reisevei eller spesielle behov ber vi deg kontakte Anne Margrethe Aanestad for tilrettelegging på

telefon 37 19 66 33 / 98 61 05 76

eller på e-post her